Onze eerste vrouwelijke voorzitter

Afgelopen woensdagavond is tijdens de algemene ledenvergadering Marijke Kool met algemene stemmen en onder luid applaus verkozen tot de eerste vrouwelijke voorzitter van De Hereeniging! Het aanstekelijk enthousiasme van Marijke zal onze sociëteit ongetwijfeld goed doen. Als bestuur kijken we uit naar de komende jaren!

Tegelijk nemen we daarmee afscheid van Jans als onze voorzitter. Uiteraard blijft u hem gewoon tegenkomen in de sociëteit. Hoewel, ‘gewoon’…? Jans is tijdens de vergadering – ook ondersteund door luid applaus – benoemd tot Erelid van de sociëteit. Een zeer terecht blijk van waardering voor de enorme hoeveelheid werk die hij voor de sociëteit heeft verzet en zéker ook de manier waarop hij dat heeft gedaan.

Tenslotte mag onze nieuwe penningmeester René Wolfsen niet ongenoemd blijven. We zijn heel blij dat René de niet geringe taak van penningmeester van Marijke over wil nemen. De eerste gesprekken die we met elkaar hebben gehad waren bijzonder plezierig. Dat belooft veel. Het was al met al een memorabele en feestelijke avond!

Artikel in De Stentor en het AD

Dat dit nieuws niet onopgemerkt is gebleven blijkt uit het mooie artikel dat donderdagochtend verscheen in De Stentor en het Algemeen Dagblad. Hier vindt u een link naar dat artikel.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.