Bridge Battle op 27 mei

Ja, dat moest er maar eens van komen om uit te maken wie van ons nu eigenlijk de sterkste is met het bridgen, de dames of de heren! Dus dat gaan we dan maar eens uitvechten op zondag 27 mei a.s. Zo’n belangrijke ontmoeting vraagt natuurlijk wel om de juiste voorbereiding en ambiance. Nou reken maar, daar wordt voor gezorgd. Ondanks de hevige en buitengewoon serieuze tweestrijd gaan we dat gezellig aankleden met een Italiaans buffet en speciale prijsuitreiking.

We starten dan om 13.30 uur en spelen tot 17.30 uur, daarna is het tijd om te pauzeren voor een welverdiende versnapering. Rondom 18.15 uur starten we met een prachtig aangekleed Italiaans buffet. Tijdens al dat heerlijks maken we bekend wie zich dit jaar de sterkste mag noemen in onze sociëteit. Meld u dus snel aan met partner, waarbij onze deskundige wedstrijdleiding u op juiste wijze gaat indelen in deze Bridge Battle zonder een A-, B- en C-verdeling.

Dat gaat een sportieve clash worden waarbij veel op het spel zal staan. U krijgt anders een jaar lang te horen dat u te zwak bent gebleken in deze belangrijke tweestrijd en dat wilt u natuurlijk ten koste van alles zien te vermijden. Om hierbij ernstige incidenten te voorkomen zullen bij de entree van de grote zaal detectiepoortjes worden geplaatst ter controle op enig wapenbezit.

Deelname aan deze Bridge Battle is inclusief het Italiaans buffet à € 15,00 per persoon te voldoen bij afrekening na de prijsuitreiking. De inschrijving is tot uiterlijk vrijdag 18 mei en weet vast dat er een maximale deelname aan is verbonden, dus reageer snel.

Aanmelding bij: theo@bruyns.com of op de deelnemerslijst bij de bar. Verdere berichten volgen nog maar inschrijving kan vanaf nu worden gedaan. Graag tot op het strijdtoneel bij de Hereeniging Bridge Battle.

Theo E. Bruyns

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.