Bridgewedstrijden voor Contactraad Nederlandse Sociëteiten (CNS)

De Contactraad Nederlandse Sociëteiten organiseert jaarlijks een landelijke bridgecompetitie waar onze Sociëteit sinds de start met groot enthousiasme met twee of drie teams aan meedoet. Ieder team bestaat uit vier personen en speelt driemaal een thuis- en driemaal een uitwedstrijd.

Aan het einde van het seizoen wordt een slotdrive georganiseerd waar alle deelnemende teams een gezamenlijk toernooi spelen met een mooi tinnen wisselbord als eerste prijs.

Het afgelopen seizoen was Deventer zeer succesvol bij deze slotdrive. Onze drie teams werden liefst één, twee en drie! Ook bijzonder: de eerste plaats was voor het ( invallende) derde team waarvan de leden wel even in het zonnetje mogen worden gezet. Dus chapeau voor Rina Bonhof, Sophie Donker, Riet van Noortwijk en Marlies Weesie.

Inmiddels is het nieuwe seizoen weer begonnen en zijn de eerste wedstrijden gespeeld. Het succes van vorig jaar wordt vooralsnog gecontinuëerd. Deventer 1 met Elly Frequin, Barbel Simons, Niels Klinkenberg en Tjaart Schipper won met 16-4 van Zwolle2 en Deventer 2 ( Ine Hendriks, Didi Ruchtie, Theo Bosch en Louk Hartong) won met maar liefst 17-3 van Zwolle 1.

Beide teams veel succes gewenst bij het vervolg van deze gezellige competitie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.