De perfecte ambiance voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst

Zaalverhuur

Een zaal huren in Deventer voor uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst? Kom dan vooral eens een kijkje nemen bij Sociëteit De Hereeniging. Dan kunt u met eigen ogen zien wat ons sfeervolle en historische pand allemaal te bieden heeft. Van de buitenkant is ons statige pand al indrukwekkend, maar eenmaal binnen voelt u de ruimte en perfecte ambiance.

 

De enorm hoge plafonds maken onze zalen ruimtelijk en overzichtelijk. Onze inrichting met hier en daar eeuwenoude elementen maken het geheel bijzonder en uniek. Om nog maar te zwijgen over onze extra faciliteiten, onze heerlijke koffie, ons uitgebreide drankassortiment en onze veelzijdige keuken. Bij Sociëteit De Hereeniging verzorgen we lunch en diner voor maximaal 120 personen en recepties tot 200 personen.

Trouwlocatie

Wist u overigens dat Sociëteit De Hereeniging tevens een officiële trouwlocatie is binnen de gemeente Deventer? Er zijn in het verleden al veel huwelijken voltrokken in onze sociëteit, maar sinds 2018 behoren we ook echt tot het officiële lijstje van door de gemeente aangewezen vaste locaties om huwelijken en geregistreerde partnerschappen te sluiten.

 

Onze historische balzaal biedt dan ook een prachtig decor voor romantische gelegenheden. Alle ingrediënten voor een geslaagde bruiloft zijn er aanwezig. Indien u voor de gasten en het jawoord zorgt, verzorgen wij desgewenst de rest. We kijken er met belangstelling naar uit om deze mooie dag in uw leven te faciliteren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Trouwlocatie Deventer? De Hereeniging!

Offerte aanvragen

    * = verplicht veld

    Interesse in een lidmaatschap bij onze sociëteit? Laat het ons weten!